Dienstverlening

Home / Dienstverlening

Bouwbegeleiding

“O, maar dat kan ik zelf wel” is een veel gehoorde opmerking als wordt gevraagd wie de bouwbegeleiding voor uw nieuw te bouwen woning gaat verzorgen. Het lijkt of u hiermee kosten bespaart, maar niets is minder waar. Juist een onafhankelijk deskundige die exact weet wat er bij een bouwproject komt kijken kan u veel kosten en zorgen besparen. Dit begint al bij de keuze van de architect en de onderhandelingen voor de totstandkoming van een aannemingsovereenkomst. Desgewenst kunnen wij het volledige bouwproces voor u begeleiden, maar ook is het mogelijk om bouwbegeleiding op afroep te verzorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Bouwkosten

De totstandkoming van een degelijke aannemingsovereenkomst is een belangrijke stap in het bouwproces. Indien u de volledige bouwbegeleiding door ons laat verzorgen is dit onderdeel al meegenomen, maar u kunt hierover ook afzonderlijk door ons worden geadviseerd. Heeft u verschillende offertes van aannemers ontvangen, maar twijfelt u over de keuzes die u hierin moet maken? Neem gerust contact met ons; samen met u vergelijken wij de offertes met elkaar en beoordelen deze op volledigheid. Desgewenst voeren wij vervolgens de onderhandelingen met de aannemers om een optimaal prijs/kwaliteitverhouding te komen.

Bouwtoezicht

@

Geschillenbemiddeling

Ondanks goede bedoelingen van partijen kunnen tijdens of na de (ver)bouw c.q. de aankoop van uw woning of bedrijfspand onverenigbare verschillen van inzicht ontstaan. Dit kan betrekking hebben op de uitvoering door een aannemer, maar er kan bijv. ook een conflict met de (verkopende) makelaar ontstaan na constatering van verborgen tekortkomingen en/of gebreken na de aankoop van uw woning/bedrijfspand. Dan is het verstandig een onafhankelijk oordeel te vragen aan een ter zake deskundige. Een deskundige kan de situatie objectief beoordelen en optreden als bemiddelaar tussen de partijen om tot een voor ieder aanvaardbare oplossing te komen.

Opleveringskeuring

@

Aankoopkeuring

@

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search